Uporabniški profil
Registriraj se
Moj TB profil
Moja oprema
Ustvari podpis za forum
Pregledi
Poročilo
Pregled mojih treningov
Pregled mojih udeležb na tekmah
Treningi
Dodaj nov trening
Moje standardne proge
Tekme
Dodaj udeležbo na tekmi
Virtualni izzivi
Pregled virtualnih izzivov
GPS poti
Moje GPS poti
Dodaj GPS pot

Bicikel.com Novice
Padec: Delčki karbonskih vlaken v rani
Na dirki E3 Harelbeke je prišlo do množičnega padca in vanj je bil vpleten tudi Marco Haller, ki je v rani našel delčke karbonskih vlaken. ...
Matej Mohorič spet odličen!
Na dirki po Kataloniji Matej Mohorič nadaljuje z odličnimi predstavami. Tokrat je bil četrti v šesti etapi.
...
Svetovno prvenstvo: "Nisem še videl tako težke trase"
Vincenzo Nibali si je skupaj z De Marchijem in Pellizottijem ogledal traso svetovnega prvenstva v Innsbrucku in potrdil, da je zelo zahtevna.
...
Quick Step blestel na uvodu v mesec klasik
E3 Harelbeke je nekakšna dirka po Flandriji v malem in zato pravi preizkus forme. Ob premoči Quick Steapa je zmagal Niki Terpstra. ...
Polar HRM 2 GPX Merger beta

Pri objavi GPS poti iz Polar GPX datoteke, se višinski profil ne pokaže, ker v tej datoteki ni podatkov o višinah. Potrebno je združiti podatke o višinah iz HRM datoteke v novo GPX datoteko in to naložiti kot GPS pot. Na spodnji povezavi lahko kar preko spleta zaženete združevalnik (Polar HRM2GPX Merger) teh datotek.

 

Zaženi Polar HRM 2 GPX Merger

 

Aplikacija se zažene s pomočjo Java WEB Start, zato je potrebno imeti na vašem računalniku inštalirano Javo (JRE). Program je možno zaganjati le preko zgornje povezave, saj se tako vsakič zažene najnovejša različica. Vse predloge in napake sporočite na info@tracksbox.net.

 

(http://media.tracksbox.net/merger/sloindex.html, http://media.tracksbox.net/merger/index.html, http://lab.komac.si/polarmerger)

<< nazaj | Datum: 1. marec 2010 | Ogledov: 5885