Dolžina:9,5 km
Opis: <p>Kot nala&scaron;č je bilo na leto&scaron;njem 10. bov&scaron;kem teku spet zelo vroče in je sonce dobesedno ubijalo.</p> <p>Vreme je komaj zdržalo do konca teka, saj se je &scaron;e pred podelitvijo usul dež, tako da smo se razbežali po <em>"bližnjem grmičevju"</em>.</p> <p>Proga ostaja ista kot pretekla leta. Asfalta je lahko samo cca. 200 m, ostalo je trava, makedam, prodniki, mehek pesek... Trasa postreže z dvema vzponoma, prvim položnej&scaron;im a dalj&scaron;im nekje na &scaron;estem kilometru in kraj&scaron;im strmej&scaron;im (t.i. "Rogarjeva kraj&scaron;n'ca"), ki dotolče <em>"nepripravljene"</em> tekače približno na predzadnjem kilometru.</p> <p>Odlična organizacija Teka&scaron;kega dru&scaron;tva Bovec in drugih.</p>
Za dodajanje GPS poti morate biti prijavljeni.
Podatki poti
Vrsta poti: Tek
Avtor poti: bobo
Dolžina: 9,5 km
Ascent: 174 m
Začetek poti: 1. maj 2011 ob 12:29:53
Trajanje poti (bruto): 00:40:47
Opis poti

Kot nalašč je bilo na letošnjem 10. bovškem teku spet zelo vroče in je sonce dobesedno ubijalo.

Vreme je komaj zdržalo do konca teka, saj se je še pred podelitvijo usul dež, tako da smo se razbežali po "bližnjem grmičevju".

Proga ostaja ista kot pretekla leta. Asfalta je lahko samo cca. 200 m, ostalo je trava, makedam, prodniki, mehek pesek... Trasa postreže z dvema vzponoma, prvim položnejšim a daljšim nekje na šestem kilometru in krajšim strmejšim (t.i. "Rogarjeva krajšn'ca"), ki dotolče "nepripravljene" tekače približno na predzadnjem kilometru.

Odlična organizacija Tekaškega društva Bovec in drugih.

GPS poti v bližiniGPS pot: 10. bovški tek
Skupine poti:
Višinski profil GPS poti
Objavi na forumu
HTML:


BB Code:

Izberite (copy) ustrezno zgornjo kodo in jo prilepite (paste) v odgovor na forumu.